Is 1.194 keer bekeken

Appel en Jij

Appel en Jij
Nathalie Appel
Hoevelakenseweg 191
3784 WH Terschuur

Route

  • 06-46022031
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: Coaching, Online coaching, Personal Trainer/ Life style coach, Voedingsconsulent, Voedingsdeskundige

<<-Ga terug


Hi, ik ben Nathalie Appel en mijn passie ligt bij vrouwen die graag hun lifestyle gezonder willen maken op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en mindset.
Voeding en lekker leven zijn altijd al een deel van mijn leven geweest. Ik ben een echte Bourgondiër en hou van het leven.
Mijn missie is om de wereld gezonder en gelukkiger te maken en al klinkt dat heel groots, ik maak de wereld al een beetje beter als ik jou mag helpen in je zoektocht naar een gezondere en gelukkige lifestyle.
Ik zie om mij heen heel veel vrouwen die niet meer weten wat ze wel en niet mogen en kunnen eten. De goeroes buitelen over elkaar heen om te vertellen wat je wel en niet mag eten. Hoewel ze bijna allemaal geloven in pure, onbewerkte producten vinden ze daarnaast dat je iets niet meer mag eten. Dat kan zijn koolhydraten, zuivel of combinaties van voedingsproducten. Het lastige van dit soort richtlijnen is dat het zo verdomde lastig is om vol te houden!
Ik geloof óók heel erg in pure producten. Producten die weinig tot niet bewerkt zijn. Producten wat je overgrootmoeder zou herkennen als eten. Deze producten zijn en blijven het gezondst om te kiezen. Ik heb een hekel aan pakjes en zakjes. Deze bewerkte producten hebben vaak weinig nog met écht eten te maken. Ze zitten vol met geur-, kleur- en smaakstoffen, suikers, vetten en zout en er zitten maar weinig voedingsstoffen in. Je bent je lichaam met deze producten aan het vullen maar niet aan het voeden! Dat terwijl je ook zo ontzettend lekker kan eten met onbewerkte producten en je maakt je lichaam er ook nog eens enorm blij mee, wat je gaat merken in je energielevel.
Meer weten? Neem gerust contact met mij op!


facebook volg mij op twitterzie mijn foto's op Pinterestzie mijn films op YouTube