Is 959 keer bekeken

Ted Koch – Functioneel Ontwerper

Ted Koch – Functioneel Ontwerper
Ted Koch
Beukplein 13
2565ZE Den Haag

Route

<<-Ga terug


Als senior Business Analist en Functioneel Ontwerper heb ik bijna twee decennia ervaring in diverse sectoren en branches. Ik ben een energieke nieuwsgierige self-starter met grote analytische vaardigheden en het vermogen om uitgebreide complexe systemen te overzien met behoud van de zo belangrijke communicatieve vaardigheden. Ik vertaal ideeën en bedrijfsprocessen naar goede oplossingen die daadwerkelijk ontwikkeld kunnen worden. Hierbij stel ik de gebruiker centraal en niet de techniek.

Ik bied de volgende diensten aan:

Screening
Gratis anderhalf uur praten met een professional over een idee dat u heeft, een oplossing die voor u ontwikkeld is, een ontvangen aanbieding, etcetera? Ik doe maximaal drie screening sessies per maand.

Second opinion
Twijfelt u aan de aangeboden of opgeleverde oplossing? Dan kan een second opinion u geruststellen of juist uw angsten bevestigen. In ieder geval geeft het u zekerheid.

Investeerders support
Bent u investeerder en van plan in een technologie bedrijf te stappen maar bent u onzeker over het concept of software? Ik kan u helpen meer zekerheid te krijgen door een intern onderzoek te doen bij het bedrijf.

Opstellen Request for Proposal (RFP)
Er zijn vaak verschillende oplossingen mogelijk voor een probleem. Dit geldt zeker bij software ontwikkeling. Het gevolg is dat gebruikersvriendelijkheid, kwaliteit en prijs ook enorm variëren waardoor het appels met peren vergelijken is. Met een RSP kunnen verschillende aanbiedingen beter vergeleken worden.

Wensen in kaart brengen (SRS)
De wensen over wat de uiteindelijke oplossing moet gaan doen moet worden vastgelegd in een specificatie. Dit wordt de Software Requirements Specification (afgekort SRS).

Wire frames 
Wire frames zijn een klikbare oplossing die snel zonder programmeren gemaakt kunnen worden. Dit kan met of zonder grafisch design. Met wire frames kunt u snel de functionaliteit bepalen en de user experience (UX) testen.

volg mij op Linkedin