Is 1.204 keer bekeken

CRE & More

CRE & More
Jos Teunissen
Griffensteijnselaan 66
3703 AD Zeist

Route

  • 030-6925857
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: Facilitair Management, Interim Manager, Management Ondersteuning, Management, Advies, Consultancy, Verandermanagement

<<-Ga terug


Profiel
Jos is een strategisch denker die vanuit een holistisch bedrijfsbeeld kijkt naar een (huisvestings-)probleem en dan creatieve oplossingen aanvoert. Altijd met de gedachte dat er aan het eind van de samenwerking, een toegevoegde waarde voor de organisatie moet zijn.
Hij bezit een unieke combinatie van kennis en kunde op de gebieden Bedrijfkunde, Real Estate & Facilities en ICT in één persoon.
Daarnaast een betrouwbare resource die ervoor zorgt dat dingen gebeuren, dat deadlines gehaald worden, dat mensen zich aan hun afspraken houden en dat de budgetten bewaakt worden. Als Jos aangeeft dat hij iets zal doen, kun je ervan op aan dat het ook gebeurt.

Door alle partijen te betrekken in een veranderproces weet hij buy-in te krijgen en synergie te realiseren. Samenwerken met alle afdelingen garandeert dat zijn werk breed draagvlak heeft. Hij kan mensen in hun waarde laten en organisaties in hun kracht zetten. Dit alles doet hij op een vriendelijke maar besliste manier.
Jos heeft veel ervaring met werken binnen multi-culturele teams, als leider maar ook als deelnemer. Zijn motto: communicatie, communicatie, communicatie.

Ervaringen
Jos heeft een brede ervaring opgedaan in diverse Europese lijn- en stafmanagement rollen. Meest recent als verantwoordelijke voor Corporate Real Estate & Facilities in EMEA binnen SAP.
Hij is verantwoordelijk geweest als docent voor het opzetten van een compleet nieuw curriculum voor Management Information Systems aan een HBO opleiding. Hij heeft advies gegeven over het aanpassen van de positionering aan een nieuwe product/markt combinatie en actief bijgedragen aan de implementatie daarvan.
Jos heeft samen met een partner (Inno-Experts) een aanpak ontwikkeld voor een integrale aanpak van de huisvestingsstrategie en deze in de praktijk gebracht bij een groot Nederlands bedrijf.
Regelmatig wordt Jos gevraagd te spreken op Europese congressen en bijeenkomsten. Hij doet dit graag om zo kennis te delen en de steeds veranderende rol van de Corporate Real Estate Manager te belichten.

In 2013 is Jos door zijn collega Corporate Real Estate managers, uitgeroepen tot Benelux CRE Manager of the Year.
Jos is vijf jaar bestuurslid geweest van CoreNet Global Benelux Chapter.

Specialisme
Corporate Real Estate Management;
Facility Management;
Bedrijfskunde;
Algemeen management;
Business Operations;
Mensen, processen en middelen ‘uitlijnen’ met bedrijfsstrategie;
ICT.

Steekwoorden
Bedrijfsstrategie;
Teamplayer;
Netwerken;
Verbinden;
Opbouwen;
Integraliteit;
Huisvestingsfunctie;
Bedrijfsimago;
Analyseren.

volg mij op twittervolg mij op Linkedin