Is 813 keer bekeken

Heart Connection

Heart Connection
Peter van der Ven
Wilgeneiland 25
2285JR Rijswijk

Route

<<-Ga terug


Loopbaancoach

Wil je meer uit je loopbaan én je talenten halen of voel je niet op de goede plek zitten en ben je opzoek naar een andere baan, dan wil ik je graag nieuwe mogelijkheden laten ervaren. Zoek je een coach om je marktwaarde te verbeteren en beter om te gaan met veranderingen op het werk dan kan ik je daarbij goed coachen. Als coach kan ik je bovendien begeleiden om een eigen bedrijf te starten of een studie/opleidingskeuze te maken.

Lifecoach
Ben je niet tevreden over je ongezonde levensstijl, ben
je onzeker of angstig dan kan ik je steunen om dit te veranderen. Heb je
behoefte om je eigen ontwikkeling beter te structureren dan kan ik je goed
helpen. Als lifecoach kan ik je ook begeleiden bij het oplossen van conflicten.

Tevens kan ik je coachen als je meer geluk en levensvreugde wilt halen uit je leven of een zinvoller leven wilt leiden.

Ontspanningscoach

Heb je hinder van stress en depressiviteit, chronische vermoeidheid, heb je een burn-out, concentratieverlies, slecht slapen of hyperventilatie dan kan ik als ontspanningscoach iets voor je betekenen. Voel je je in een sleur zitten en heb je behoefte om meer te genieten van het leven en creatiever te zijn dan kan ik je naar nieuwe perspectieven laten kijken. Ik werk met praktische ontspanningsoefeningen zoals bewegingsoefeningen, ademhalingstechnieken, visualisaties en meditaties.

Relatiecoach
Als je ongelukkig voelt, onzeker of dat er sprake van wantrouwen in je relatie dan kan een relatiecoach steun bieden. Wil je je relatie een nieuwe impuls geven, wil je uit een impasse komen, een nieuwe start maken of meer inzicht en vaardigheden krijgen hoe de relatie verder te ontwikkelen dan wil ik graag helpen. Als relatiecoach ga ik niet in op diepe psychologische problemen en het verleden. Ik ben gericht op het heden en de toekomst met praktische handvaten om je relatie verder te ontwikkelen.
Relatiecoaching kan individueel of als stel gevolg worden en kan gaan over je liefdesrelatie, je relaties op het werk of familie.