Is 1.091 keer bekeken

Minerva Counseling en Mediation

Minerva Counseling en Mediation
Jolande Rommens-Musquetier
Venneweide 9
4824 EL Breda

Route

<<-Ga terug


Psychische hulpverlening bij tijdelijke psychische problemen zoals angst, depressie of stress kan tegenwoordig ook online. Zonder lange wachtlijst dus gelijk aan de beurt!

Minerva Counseling en Mediation in de Haagse Beemden werkt met een nieuw concept. Psychische hulpverlening via je tablet, laptop of pc is makkelijk en van huis uit te regelen met een goede kabel of wifi verbinding. Super makkelijk en toch persoonlijk met je eigen hulpverlener. Deze praktijk is opgezet door Jolande Rommens-Musquetier en zij werkt er ook zelf als psychosociaal counselor en registermediator.

Angstklachten
Mensen met angstklachten profiteren hier het meest van omdat het voor hen vaak al moeilijk is om naar buiten te gaan, naar een vreemde locatie waar ze de weg niet kennen. Dat hoeft nu niet meer als je toch hiervoor hulp wilt hebben. Ze leggen contact via een videoverbinding met het programma Skype en hebben nu de mogelijkheid om laagdrempelig contact te maken.

Druk, druk, druk
In de huidige tijd van stress, lange files en drukke banen is het ook ideaal als je van thuis uit, op je gemak je hulpverlening kan krijgen. Ook voor overbezette moeders en vaders is het makkelijker om je stress aan te pakken en er over te praten in je eigen vertrouwde omgeving en waarbij je niet gelijk weer de deur uit moet.

Counseling
De methodiek van counseling is ook een nieuwe methodiek in Nederland en werkt met gesprekssessie vanuit de humanistische en oplossingsgerichte psychologie. Geen langdurig gegraaf in het verleden maar een efficiënte en doelgerichte aanpak die goed werkt.

Geen goede internet verbinding of toch liever eerst even persoonlijk kennismaken? Dan kan je altijd een gratis kennismakingsafspraak in Breda maken. Kijk meer informatie op deze website van Minerva Counseling www.minervacounseling.nl

facebook volg mij op twittervolg mij op Linkedinvolg mij op Google+zie mijn foto's op Pinterestzie mijn films op YouTube