Is 830 keer bekeken

Minneboo Fotografie

Minneboo Fotografie
Nicole Minneboo
Gestelsestraat 147
5615 LD Eindhoven

Route

<<-Ga terug


Op de eerste plaats ben ik een mensenfotograaf. Ik portretteer graag mensen op een natuurlijke manier, zoals ze zijn. Zonder trucages of franje. Mijn uitdaging is om in mijn fotostudio of op welke locatie dan ook het maximale resultaat uit het beeld te halen!

Communicatie is één van de belangrijkste items in mijn vak. Communicatie in het beeld, dat immers, hoe eenvoudig dan ook, een verhaal moet vertellen én communicatie met de mensen zelf. Bedrijven die een mooi portret voor een artikel of een illustratief beeld voor een campagne zoeken zijn bij mij aan het juiste adres.

Met u bespreek ik graag wat u wilt communiceren. Met mijn beeld ga ik terug naar uw boodschap, welke die ook mag zijn. Of het nu gaat om een intrigerend portret, een kleurrijke interieur opname of een sfeervolle reportage.

Fotografie, steeds wisselend, steeds flexibel, steeds inspirerend.

En om nog meer service te kunnen bieden heb ik een netwerk van visagisten, stylisten en andere fotografen. We vullen elkaar goed aan qua stijl en aanpak, hierdoor ben u verzekerd van een professioneel & creatief team en krijgt u de beste oplossing voor uw vraag.

Ik ga de uitdaging graag aan!
Nicole Minneboo

facebook volg mij op Google+zie mijn foto's op Pinterest