Is 1.258 keer bekeken

OfficeTOday

OfficeTOday
Monica Wijnveldt-de Roos
Amersfoortsestraat 124D
3769 AN SOESTERBERG

Route

<<-Ga terug


Waarom OfficeTOday?

OfficeTOday
is een full service kantoorlocatie gevestigd in Amersfoort/Soesterberg, Amsterdam en Bodegraven. Op korte termijn wordt ook een vestiging in Rotterdam geopend! OfficeTOday doet er alles aan om haar huurders tegemoet te komen, met andere woorden, er zijn allerlei manieren om bij ons te werken: vast, flexibel, tijdelijk, per jaar, maand, uur etc. Kantoorruimtes van 20 tot zelfs 800 m2 zijn te huur op onze vestgiging in Amersfoort/Soesterberg! Ook een eigen bureau huren in het OfficeTOgether concept is een van de mogelijkheden.

Het is bij OfficeTOday mogelijk slechts gebruik te maken van een aantal
diensten. Maak je geen gebruik van de lunchmogelijkheid, wordt dit niet in de
huurprijs berekend. Heb je eigen kantoormeubilair, ook dit wordt niet in de
huurprijs berekend. Op deze wijze komen wij, nadat wij volledig op de hoogte
zijn van de wensen van onze huurders, tot een huurprijs per maand waarbij onze huurders geen verrassingen achteraf hebben!

OfficeTOday stimuleert ondernemers door hun ambitie de ruimte te geven. Van een ‘goedemorgen’ tot een ‘fijne avond’ werken we graag
voor en met onze huurder samen. Met het full service concept kunnen onze huurders zich richten op hun werk zonder omkijken te hebben naar services of facilitaire zaken en zonder bijkomende kosten. Onder andere van, meubilair, vergaderruimte, koffie, post aannemen, gasten doorverwijzen tot wifi- en printvoorzieningen. We staan van harte klaar voor onze huurders!

Graag tot ziens bij OfficeTOday aan de Amersfoortsestraat 124D te Soesterberg, 2 km. van de Stichtse Rotonde in Amersfoort.


facebook volg mij op twittervolg mij op Linkedin