Is 690 keer bekeken

Pand in de Hand

Pand in de Hand
Ursula Ouwerkerk-van der Stok
Lindenhof 8
4254 BR Sleeuwijk

Route

<<-Ga terug


Wat leuk dat je meer wilt weten over mij! Ik ben Ursula Ouwerkerk (40 jaar). Ik help gedreven woningverkopers door middel van fotografie en styling hun aanbod onweerstaanbaar te maken voor de doelgroep, waardoor hun huis beter en sneller verkoopt.

Waarom ik doe wat ik doe? Door te inspireren en vernieuwen kan ik anderen een verrassend perspectief bieden. Impact maken door een wow-effect te creëeren, waardoor ik meer balans in de wereld breng.

eye opener
inspireren
impact
balans

Ken je dat gevoel dat je hart een sprongetje maakt als jij jouw droomhuis ziet!? Precies dat gevoel maakt dat ik mensen inspireer om hun woon- of vakantiehuis te vinden. Verschil maken in hoe het huis overkomt bij de doelgroep, dat zij zich thuis voelen, een klik hebben en meteen weten dit is het, alsof Cupido een pijltje trekt!

Woonwensen veranderen. Je wilt bijvoorbeeld verhuizen naar een andere omgeving, van dorp naar stad of andersom, een groter of juist kleiner huis, gezinsuitbreiding, handicap. Noem maar op.

Doordat verkopers vaak al bezig zijn met de volgende stap, vergeten ze dat het huis dat ze verkopen ooit ook hún droomhuis was. Mijn werkwijze haalt enthousiasme bij de verkopers naar boven en trekt geïnteresseerden aan. Ieder huis verdient de leukste bewoners.

Laat zien wat je in huis hebt!

facebook volg mij op twittervolg mij op Linkedinvolg mij op Google+zie mijn foto's op Pinterestzie mijn films op YouTube