Is 763 keer bekeken

REDUMA Financieel Ondernemers Support

REDUMA Financieel Ondernemers Support
Rene du Maine
Elisa van Calcarstraat 56
2135 LS Hoofddorp

Route

<<-Ga terug


Een uitdaging is om bedrijfsactiviteiten helder te vertalen in, up to date financieel inzicht en hiermee het management te ondersteunen. Omdat cash nog steeds king is, met een sterke focus op het proces van opdracht tot betaling; voor een betere liquiditeit en meer efficiency.
Rapportages, KPI’s, analyses en prognoses van resultaat tot cash flow kennen voor mij geen geheimen. Ervaren in snelle periode afsluiting, werkkapitaal management en risico inventarisatie van projecten, voorraden en debiteuren 30 jaar gewerkt bij internationale B2B verkoop, project, productie en service bedrijven. Diverse keren betrokken geweest bij verbetertrajecten, reorganisaties en fusie / overnames.
Als zelfstandig financieel consultant adviseer ik nu ondernemingen om: op koers te blijven, te verbeteren of ze weer op het goede spoor te zetten. Laatste 12 jaar werkzaam geweest in een projectgerichte onderneming; waar risico & productiviteit analyses en prijscalculaties essentieel waren.
Mijn profiel is pro actief, resultaatgericht, hands on en gedreven. Door helikopter view en inlevingsvermogen in staat om meer uit mensen en organisaties te halen. Financiële rapporten zijn niet om achteruit te kijken, maar om de organisatie in de greep te houden en te sturen Samen bouwen aan een stevig fundament voor een solide toekomst.

facebook volg mij op Linkedin