Is 1.260 keer bekeken

WebsiteNU

WebsiteNU
Peter Pruimboom
Griend 1809
8225 RN Lelystad

Route

<<-Ga terug


Logo Peter Pruimboom


Een website laten maken met het Joomla! CMS.

Nu niet meteen denken “Joomla!, dat is toch niks!” want dan zit u er flink naast.

Ik heb veel ervaring met verschillende CMS systemen zoals Joomla!, WordPress, Weebly, Yola en Jimdo en kan daardoor met een gerust hart zeggen dat naar mijn mening een website die gemaakt is met Joomla! het meest flexibel en overzichtelijk is van allemaal!

Veel kleine en grote bedrijven in binnen en buitenland gebruiken het Joomla! CMS als basis voor hun website. Een goed voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de website van Exact (een wereldwijd werkzaam Nederlands bedrijf) die u kunt vinden op http:www.exact.nl/.

Voor de aantrekkelijke prijs van €109,00 inclusief btw maak ik ook voor u een Joomla! website waarbij de domeinnaam en de webhosting voor het eerste jaar zijn inbegrepen. U krijgt daarvoor dus:

– Domeinnaam (nl, be, eu, com) 1ste jaar gratis
– Webhosting voor uw website 1ste jaar gratis
– Een professionele website die u zelf kunt onderhouden
– 4 pagina’s en een contact formulier

KLEINE PRIJZEN
Om websites voor kleine organisaties mogelijk te maken werk ik met kleine prijzen. Ik kan deze lage prijzen hanteren omdat ik ondertussen gepensioneerd ben en het maken van websites meer als een hobby en bijverdienste zie. Daarbij vind ik dat ook kleine bedrijven met een klein budget een website moeten kunnen hebben.

Dat ik dit als hobby/bijverdienste doe wil echter niet zeggen dat u een amateuristisch ogende website of slechte service krijgt! Dat is mijn eer als programmeur en automatiseerder sinds 1980 echt te na.

GROTE PRESTATIES
Ik heb jarenlange ervaring in het maken van websites. Daardoor zijn de websites professioneel en groeien ze moeiteloos met uw organisatie mee.

BESTE ADVIES EN SERVICE
Daarnaast besteed ik veel aandacht aan het geven van advies en uitgebreide service en ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact met mij op als u meer informatie wilt hebben a.u.b.

facebook volg mij op twitter