Is 1.248 keer bekeken

Woningkeur Hendrikidoambacht

Woningkeur Hendrikidoambacht
Tom de Blom
Brederodehof 2
3341VA Hendrik Ido Ambacht

Route

<<-Ga terug


Woningkeur Hendrik Ido Ambacht, voor een degelijke bouwtechnische keuring van uw (aan te kopen) woning. Onderdeel van een landelijk netwerk, dus ook een snelle keuring als wij op vakantie zijn, in het gehele land dezelfde rapporten en rapporten geschikt voor het aanvragen van NHG.

Koopt u een zogenaamde “kluswoning”? Ook dan maken wij een realistisch rapport, dat een financiërings-aanvraag niet in de weg hoeft te staan. De woning moet namelijk in goede staat zijn of gebracht kunnen worden binnen bepaalde financiële grenzen, om de investering van de bank waard te zijn. U heeft dan niets aan een rapport waarin de woning gekeurd wordt naar de eisen van een nieuwbouwwoning, waardoor de directe kosten hoger worden dan de aankoopprijs.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor energielabels en energie-maatwerkadviezen. Onze inspecteur Tom de Blom is een ervaren, gecertificeerd EPA-adviseur. Bij een maatwerkadvies kan hij u van tevoren vertellen hoeveel voordeel een investering in isolerende- of andere energiebesparende maatregelen u in uw (gezins)situatie kan opleveren.

Wij bewegen ons in de omgeving van de Zuid-Hollandse eilanden, Alblasserwaard en van Rotterdam tot diep in Noord Brabant. Bij wijze van uitzondering of bij grote projecten zijn wij in diverse andere uithoeken te vinden geweest. Dat is samenwerking binnen de Woningkeurgroep: invallen, bijstaan, kennisdeling en scholing.

Via onze netwerken, blijven wij graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zodat wij u altijd op de juiste manier kunnen adviseren.

volg mij op twitter