Is 534 keer bekeken

Zwart Photo

Zwart Photo
Anne-Jan Zwart
Oosterstraat 99
4812vb Breda

Route

  • 0618294778
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: Audio, Foto & Video, bedrijfsreportages, FOTOGRAFIE, interieurfotografie, natuurfotografie

<<-Ga terug


Zwart Photo is een allround fotostudio die zich richt op het in beeld brengen van uw wensen en ideeën. In 2011 zijn we kleinschalig begonnen met het aanbieden van woningfotografie voor de makelaardij en het fotograferen van evenementen en bruiloften. In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en tegenwoordig bieden we een groot scala aan producten en diensten.

Zo zijn wij gespecialiseerd in 360° virtuele panorama’s. Dit zijn interactieve foto’s waarin het mogelijk is helemaal rond te kijken, alsof u zelf op de betreffende plek staat. Dit worden ook wel 3D foto’s genoemd.

Voor bedrijven bieden we bedrijfsfotografie waarbij panden, showrooms en de bedrijfsbeleving worden vastgelegd voor de promotiedoeleinden van een organisatie, bijvoorbeeld in de vorm van foldermateriaal of de invulling van de website.

Sinds kort zijn we erkend als Google Trusted Photographer waardoor we Google Business View kunnen aanbieden, dat net zo werkt als het voor iedereen bekende Google Street View. Hiermee wordt uw organisatie aangesloten op het wereldwijde Google netwerk van 360° foto’s.

Voor de toeristenbranche bieden wij Hotelfotografie waarbij hotels en resorts maar ook campings worden gefotografeerd. Met onze foto’s dragen wij bij aan uw professionele uitstraling.

Met een team van enthousiaste jonge professionals werken we iedere dag hard en gepassioneerd om onze droom te verwezenlijken en leveren we topkwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Ons team kan eigenlijk ieder project mooi in beeld brengen.

facebook volg mij op Linkedinvolg mij op Google+zie mijn foto's op Pinterest